Consumible Original?

  • 0

Consumible Original?

Category : General , Seguretat

Si mai canvies una bateria o un carregador fet malbé (d’un portàtil, mòbil o tauleta) per un de nou et recomano certes precaucions.

– Intenta comprar el producte original

En el cas que això no pugui ser o no estiguis segur del tot, llavors et recomano que mai deixis carregant (això tan afecta a una bateria com un carregador) sense control. ¿Per quina raó us comento això? Doncs aquests productes no originals no incorporen components de seguretat que eviten el sobreconsum o sobre escalfament. Com que no tenen aquestes seguretats existeix un risc elevat que s’encendrien (per això ho hem de controlar)

Si necessites carregar si o si, llavors et recomano deixar l’aparell sobre d’una superfície no inflamable i lluny de coses que ho siguin fàcilment.


Leave a Reply

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes "cookies" i l'acceptació de nostra política de galetes, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies