Dades Segures?

  • 0

Dades Segures?

Category : General , Seguretat

Sempre que porteu a la deixalleria un ordinador o un altre aparell vell que tingui dades personals, s’haurien prèviament d’eliminar de forma segura. Amb un formateix o un simple esborrar no és sinònim de seguretat. Una persona amb certs coneixements podria recuperar dades sensibles seves o de la seva feina. Per això recomanem que porti aquest material a un informàtic i aquest l’esborri de forma segura. Segurament li cobrarà pel servei, però com a mínim la informació personal no serà accessible per tercers.


Leave a Reply

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes "cookies" i l'acceptació de nostra política de galetes, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies